Українська правда

Криштіану Роналду вже не той?

— 21 листопада 2017, 20:36

Матч 12-го туру чемпіонату Ла Ліги між Реалом та Атлетико (0:0) став певним розчаруванням для фанатів Королівського клубу не лише через те, що Барселона ще більше відірвалася від принципового суперника.

Один факт ще більше збентежив вболівальників, а точніше - поціновувачів таланту Криштіану Роналду.

В одному із епізодів поєдинку Роналду мав втікати на побачення із голкіпером суперника Яном Облаком після того, як у відрив його відправив Лука Модрич.

Але дуже швидко зіркового нападника вершкових наздогнав захисник матрацників Хуанфран. Той вибив м'яч та ліквідував потенційну небезпеку, пише СпортАрена.

Вболівальники після матчу зробили декілька порівнянь: наприклад, Хуанфрану та Роналду - по 32 роки, але захисник, який стартував за опонентом майже в той самий момент розвинув максимальну швидкість на 1 км/г більше - 33,8 км/г. Тому і недивно, що врешті реш португалець не спромігся скористатися шансом, яких за гру було не так вже й багато.

Звісно один матч - не показник, але очевидно, що у нинішньому сезоні Роналду поки не демонструє звично високого рівня. Хіба 1 (!) гол та 2 передачі у восьми матчах це те, що очікують від Роналду фанати? Факт, що португалець у матчах Примери не здійснив жодного відбору - не так важливо на фоні відсутності голів.

Можливо Роналду не висипається після народження доньки, своєї вже четвертої дитини? Як би там не було, але вболівальники сподіваються побачити колишнього майстра.