Українська правда

Американець увійшов до тренерського штабу МБК Миколаїв

Віктор Слюсаренко — 1 серпня 2019, 15:38
Американець увійшов до тренерського штабу МБК Миколаїв

МБК Миколаїв з оновленим тренерським штабом, до якого увійшов американець Терренс Мерфі, розпочав підготовку до нового сезону.

Про це повідомляє ФБУ.

Мерф і раніше працював зі збірною України U-16.

Участь у перших тренуваннях брали 11 гравців та чотири тренери.

Наразі в складі команди до нового сезону готуються Максим Луценко, Антон Давидюк, Віталій Зотов, Сергій Приймак, Олексій Адедиран, Олексій Онуфрієв, Андрій Хохоник, Олександр Цикалюк, Роман Липко, Кирило Мещеряков та Денис Бобров. Усі вони продовжили угоди з клубом.

"Команда зібралася в бойовому настрої. Скучили. Не стільки по роботі - вони не переставали працювати влітку, всі повернулися в хороших кондиціях, скільки за колективом, атмосферою. Зараз команда втягується в робочий режим - одне тренування в день, а далі вже Болгарія в повному обсязі. Звичайно, це не остаточний варіант команди - є гравці на розгляді.

У адміністрації команди зараз теж вистачає організаційних питань - збори в Болгарії, турніри в Миколаєві, Литві, Кам'янському, підготовка до участі в Суперлізі Парі-Матч. На сьогоднішній день ми вже перерахували перші 50% заявочного внеску. Зовсім скоро ми оголосимо про старт продажів абонементів. Ціни на квитки в цьому році залишаться на рівні минулого сезону", - прокоментував виконавчий директор клубу Олексій Бєсков.

Нагадаємо, Київ-Баскет підписав найціннішого гравця Суперліги, у Черкаських Мавп залишилося шість баскетболістів.

Мерфі Миколаїв