Українська правда

Як колумбійський футбол осоромився на весь світ через договорняк (відео)

Harry BettMan — 20 грудня 2021, 16:15
Як колумбійський футбол осоромився на весь світ через договорняк (відео)

Привіт народ, з вами BettMan.

Коли я роблю ставки, в мене є залізне правило: завжди оминати другорядні спортивні змагання. Бо чим нижче рівень, тим більше вірогідність нечесної гри та матч-фіксінгу. Заробляйте краще на власних знаннях на топових подіях та на відомих букмекерах. Сьогоднішній приклад дуже красномовний і свіжий, бо стався лише на початку цього грудня. Йдеться про футбольний матч другої за значимістю ліги Колумбії (Primera B).

Гра команд Лланерос та Уніон Магдалена стояла у букмекерський лінії майже всіх світових компаній. В цьому матчі мала визначитися доля клубу Уніон Магдалена, який мав шанси на підвищення в класі, але лише у разі перемоги. За прогнозами букмекерів невеличким фаворитом гри були господарі, які змогли втілити свою перевагу в гол тільки на 81-й хвилині. Уніон кинувся відіграватись, та всі потуги були марними аж до останніх додаткових хвилин…

На 95-й і 96-й хвилинах гравці Уніон Магдалени відзначилися двічі і вирішили свою проблему, а всі хто побачив, як саме це відбувалося, були обурені відвертою комедією та лише імітацією спортивної боротьби з боку футболістів Лланероса.

Подивіться самі на ці футбольні дива і зробіть свої власні висновки.

Після того, як відео стало вірусним, колумбійська асоціація футболістів закликала до розслідування подій. Була зроблена заява у Twitter з наступним текстом: "З огляду на те, що результат матчу між @ClubLlanerosFC та @UnionMagdalena сформувався, ми просимо дисциплінарну комісію @Dimayor якнайшвидше провести ретельне розслідування".

Жоден із клубів не давав коментарів одразу після гри, але пізніше представник Union Magdalena написал в Твіттері, що результат був для тих, хто вважає, що у футболі все можливе. Він натякав на диво, що сталося через наполегливість гравців команди.

Та реакція у соцмережах вже набирала обертів. Двоє колумбійських гравців також висловили своє занепокоєння через соціальні мережі. Капітан "Ювентуса" Хуан Куадрадо назвав гол Уніон Магдалени відсутністю поваги.

А його партнер по збірній Матеус Урібе відповів, що це ганьба для футболу в його країні.

Тренер Форталези, яка була конкурентом Уніон Магдалени за підвищення у класі і яка програла у паралельному матч, розплакався на післяматчевій прес-конференції. Він сказав: "Мені не соромно плакати, бо відчуваю себе обкраденим. Ми можемо програти, але не так".

Президент Колумбії Іван Дуке теж не оминув цю подію та написав у Твіттері через 24 години після гри. Він назвав подію "національною ганьбою" і закликав до негайного розслідування.

Цікаво, чим закінчиться історія, бо по справедливості всіх учасників цієї масової ганіби треба дискваліфікувати на певний час. Будемо чекати початку наступного колумбійського сезону у вищій лізі (Прімера А) і слідкувати, чи з'явиться у ній Уніон Магдалена :-)

Інші матеріали блогу “Betting world”:

Що було не так зі ставками колишньої зірки Манчестер Юнайтед, Пола Скоулза

PRO-каппер Метью Бенхем показав, як заробляти сотні мільйонів в АПЛ

Веселий і чудернацький світ довгострокових ставок

Гучні скандали англійського футболу через ставки. Частина друга

Гучні скандали англійського футболу через ставки. Частина перша

Епік фейл букмекерської контори Sun Bets

Вірус договорняків дістався й кіберспорту

Договорняки у тенісі більш розповсюджені, ніж у футболі

Чому не варто робити ставки на товариські матчі у футболі

Три крутезні ставки від репера “50 Cent”

Беттінгові компанії домінують на футбольній формі європейських клубів

Історія про зірку Голлівуду, яка дурила голову букмекерам

Британці планують прибрати рекламу букмекерів з футболок команд АПЛ

Деніз Коатс - найбагатша і найвпливовіша жінка беттінг-індустрії

Історія про те, як “Лестер” поставив букмекерів на коліна

Тоні Блум - найкрутіший каппер світу

При підтримці спецпроекту iGaming Champion.

Betting news Betting world BettMan Світ беттінгу Світ спортивних ставок