Українська правда

Російські букмекери продовжують заробляти в Україні під час війни

Андрій Твердохліб — 9 березня 2022, 16:52
Російські букмекери продовжують заробляти в Україні під час війни

Україна чинить героїчний опір російському вторгненню. Мільйони українців ціною своїх життів та здоров'я перемагають ворога по всій країні та наближають нашу перемогу. Російський спорт практично повністю ізольований від світової спільноти, а тиск на російський бізнес зростає з кожним днем. Більше того, в Україні ухвалено закон про націоналізацію російського бізнесу, але як це працюватиме в інтернет-реаліях, поки що незрозуміло.

Редакція вирішила подивитися на інший бік спорту та бізнесу – букмекерів. Як основний російський букмекер продовжує заробляти в Україні та чому українці продовжують віддавати йому гроші?

1xbet

Материнська компанія великого російського холдингу, який, як кажуть, пов'язаний із ФСБ, продовжує працювати в Україні з сайтом https://1xbet.com . Єдина компанія з букмекерів, яка не призупинила комунікації та продовжує залучати клієнтів. Прероли, банерна реклама, клікандери – все це працює у “іксів” та залучає гравців з України. Звичайно, про підтримку України бренд не заявляв, що не заважає йому приймати ставки українських гравців. За інформацією з різних джерел, засновники компанії мають безпосереднє відношення до російських силовиків.

Фан спорт

Компанія, яка навіть встигла отримати ліцензію від КРАЇЛ, була заснована в 2016 році та раніше була представлена в офлайні. В Україні працює на сайті www.fan-sport.ua . На даний момент сайт не надає опцій реєстрації, компанія не веде жодних рекламних активностей. За інформацією різних джерел Фан спорт – представник російського холдингу 1xbet, який планував легалізувати свою діяльність в Україні. Тобто, фактично, гроші від ставок українців також стікають російським силовикам.

Betwinner

Компанія не має ліцензії в Україні, але працює на сайті https://betwinner-ua.com/ та періодично проводить рекламні комунікації. Одна з наймолодших компаній, за інформацією різних джерел – також представник російського холдингу 1xbet. Незважаючи на військове вторгнення, сайт російської компанії, як і раніше, працює в Україні та приймає ставки українських гравців, хоч і не був помічений в активних рекламних комунікаціях.

Мелбет

Компанія володіє ліцензією на діяльність онлайн-казино, але відома більше як букмекер. Офіційний сайт www.melbet.ua, на даний момент - не активний, компанія не проводить жодних рекламних комунікацій. За інформацією різних джерел – представник російського холдингу 1xbet.

Це вся інформація, яку нам вдалося знайти у відкритому доступі. Якщо ми щось не знайшли, пишіть у коментарях. Ми закликаємо українців бойкотувати російський бізнес. Кожна ставка на ру ресурсі - це допомога економіці ворога. Давайте допомагати українській армії та наближати нашу перемогу. Слава Україні!