Українська правда

Продивус відмовився залишати посаду віцепрезидента IBA

— 22 травня 2022, 18:42
Продивус відмовився залишати посаду віцепрезидента IBA

Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт засуджує підтримку експрезидентом Федерації боксу України Володимиром Продивусом представника країни-агресора.

Позицію Гутцайта прокоментував Продивус.

"Кілька останніх днів багато українських ЗМІ опублікували повідомлення, вигідні виключно російській пропаганді, що Володимир Продивус її підписав лист, підписаний представниками 8 країн про засудження дій Умара Кремльова та його колег з російської національної федерації".

Актуально: Сосновський: Продивус не має морального права очолювати ФБУ

"На хвилі такого повідомлення мені посипалися пропозиції повністю здати інтереси України до Міжнародної боксерської асоціації (IBA) та звільнити місце першого віце-президента. Мені здається, найкращої картинки для пропагандистських російських ЗМІ вигадати було складно. Ще раз наголошую: Федерація боксу України і я як президент Федерації боксу України маю впевнену проукраїнську позицію".

Читайте: Історія дня. Як одіозний колаборант продовжує служити росії

"Сьогодні голос українського боксу лунає з трибуни найавторитетнішої боксерської організації світу. І я не соромлюся з трибуни говорити, що російські війська вбивають та ґвалтують наш народ. Звісно, ​​пропагандистським каналам кремля така риторика віце-президента IBA не подобається", - написав Продивус.

ФБУ Володимир Продивус IBA