Українська правда

Це може бути кривавий бій: Чісора про поєдинок Ф’юрі проти Усика

Олександр Булава — 4 квітня, 13:41
Це може бути кривавий бій: Чісора про поєдинок Ф’юрі проти Усика

Чемпіон світу в надважкій вазі за версією WBC Тайсон Фʼюрі (34-0-1, 24 КО) не зможе повністю залікувати розсічення до бою проти володаря поясів WBA, WBO, IBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО).

Таку думку висловив британський боксер Дерек Чісора.

"Ф'юрі доведеться боксувати, постійно рухатися в бою з Усиком, тому що його розсічення ще не загоїлося. Стояти на місці йому не можна.

"Поруч з оком залишилося розсічення, і я впевнений, що Усик туди цілитиметься, щоб відкрити рану. Тож це може бути кривавий бій. Ф'юрі треба бути дуже обережним", – вважає Чісора.

Зазначимо, що Чісора за час своєї кар'єри протистояв як Усику, так і Ф'юрі. В жовтні 2020 року Дерек програв Олександру одноголосним суддівським рішенням у бою за статус обов'язкового претендента на титул чемпіона світу за версією WBO. Також він зазнав трьох поразок на ринзі від Ф'юрі (2011, 2014, 2022).

Нагадаємо, бій Усик - Ф’юрі відбудеться 18 травня 2024 року. Поєдинок було заплановано на 17 лютого, однак через травму, яку британець отримав під час одного зі спарингів, його довелося відкласти.

Олександр Усик Дерек Чісора Тайсон Ф’юрі