Головне

Брага - Зоря: анонс і прогноз матчу Ліги Європи

16.08.2018 08:05 2774 0
Брага - Зоря: анонс і прогноз матчу Ліги Європи

Джерело - Чемпіон.

Брага - Зоря

Ліга Європи, 3-й кваліфікаційний раунд, 2-й матч

Мунісіпаль, Брага. 16 серпня, 22:30

Головний арбітр: Алєксандар Ставрєв (Македонія)

Асистенти арбітра: Деян Костадінов, Гоче Петрескі (обидва - Македонія) 

Четвертий рефері: Деян Якімовскі (Македонія)

Після поєдинку в Запоріжжі Зорі доведеться пройти куди більш важке випробування в Португалії. Луганчани досі зберігають реальні шанси на вихід у наступний раунд, але для цього їм необхідно показати такий рівень гри, який вони в сезоні ще не показували.

Для початку, найбільш неприємний момент, що Зорі необхідно забивати. Однак, з атакою у Вернидуба великі проблеми. Юрі був проданий, Фаупала був переведений у другий склад команди (він не встиг приїхати до початку чемпіонату), а Рафаель Сілва, який реально міг би стати їх повноцінною заміною, ще тільки починає звикати до реалій гри луганчан. У результаті виходить, що весь креатив у атаці перекладається наплечі Караваєва та півзахисників Харатіна та Сіласа. 

Брага ж, судячи з першого поєдинку, не використала всі свої атакуючі ресурси. На своєму полі вони будуть діяти агресивніше, намагаючись грати на більш високих швидкостях. До того ж, забивати потрібно саме гостям, що також грає на руку португальців. У виправдання команді Вернидуба можемо відзначити вміння луганчан у потрібний час включати необхідну для того агресію, що й показали останні 20 хвилин у Запоріжжі. 

Орієнтовні склади:

Брага: Матеус, Секейра, Рауль Сілва, Бруно Віанна, Фігейраш, Едуардо, Новаіш, Есгаю, Франсержио, Орта, Едуарду.

Зоря: Махарадзе, Тимчик, Святок, Вернидуб, Михайличенко, Сілас, Харатін, Караваєв, Ледньов, Хомченовський, Рафаель.

Слова:

Юрій Вернидуб (головний тренер Зорі): "Говорив ще в Запоріжжі, що шанси рівні. Розумію, що граємо на виїзді і буде набагато складніше, але ми до цього готові. Нам нічого не залишається, як забивати тут, щоб вирівняти шанси. Брага дуже сильна як в індивідуальному плані, так і в командному дусі".

Абел Феррейра (головний тренер Браги): "У таких матчах гол на виїзді важливий, але я не знаю, чи буде нам його досить. Команди вже знають один одного, гравці знають стратегічний план, ми повинні бути вірні собі і не змінювати стилю нашої гри. Але ми повинні бути насторожі, володіти м'ячем та ініціативою".

Цікаві факти:

- Свій останній трофей Брага завоювала під керівництвом нинішнього тренера Шахтаря Пауло Фонсеки.

- В останніх шести єврокубкових матчах на виїзді Зоря забила лише один м'яч, якого вистачило для перемоги над Атлетіком. Усі інші ігри закінчилися поразками.

- Брага провела лише один матч чемпіонату Португалії і забила в ньому стільки ж, скільки Зоря за чотири тури в УПЛ - 4 м'ячі.

 Прогноз Чемпіона: 3:1

Коментарі ()