Головне

Генеральний директор Олімпіка: У Ротаня і Шевчука тандем хорошого і поганого поліцейського

15.12.2018 10:49 2853 0
Генеральний директор Олімпіка: У Ротаня і Шевчука тандем хорошого і поганого поліцейського

Джерело - Олімпік.

Генеральний директор Олімпіка Олексій Антонов розповів про тренерську зв'язку в донецькому клубі В'ячеслав Шевчук та Руслана Ротаня.

Його цитує офіційний сайт клубу.

"Спочатку я сперечався з Владиславом Гельзіним, скептично ставився до зміни тренера. Президент сказав: "Ось подивишся, у В'ячеслава є потенціал". Так і вийшло, ми зараз бачимо, що у нашого тренерського штабу високий потенціал. Поки у Шевчука мало досвіду, але у нього велике майбутнє. Те ж можу сказати і про Руслану Ротаня. Я багато чув про нього хорошого, але, коли познайомився з ним, зрозумів, чому він закохує в себе уболівальників", — сказав Антонов.

Розповів директор і про новинки, які вніс новий тренерський штаб у тренувальний процес.

"У першу чергу — це енергетика. Всі бачать, наскільки імпульсивний Слава, і на полі, і в роздягальні. Це його родзинка. Ротань мені більше нагадує Санжара. Він більш стриманий, менш емоційний. У них тандем хорошого і поганого поліцейського. В'ячеслав емоційний, але тут головне не переходити межу. Поки йому це добре вдається. Можна сказати, що гра команди стала більш збалансованою. З технічної точки зору все залишилося так само. Тренери сидять на тих же місцях в автобусі, ми так само дивимося фільми і зупиняємося в дорозі на кава-брейк", - зазначив Антонов.

Нагадаємо, Шевчук отримав дискваліфікацію на один матч.

До цього він посварився з Фонсекою.

Коментарі ()