Головне

Арсенал - Челсі: дивитися онлайн 19.01.2019

19.01.2019 12:09 1327 0
Арсенал - Челсі: дивитися онлайн 19.01.2019

Джерело - Чемпіон.

Дивитися онлайн матч АПЛ Арсенал - Челсі. Початок - о 19:30.

Матч Арсенал - Челсі дивитися онлайн можна прямо за цим посиланням, на платформі OLL.tv.

Арсенал шикарно розпочав сезон під керівництвом Унаї Емері, видавши 22-матчеву серію без поразок у всіх турнірах. Але під кінець року і спочатку 2019 го Каноніри зменшили хід, втратили ряд гравців у захисті та показували слабку гру в атаці. Через це сталася втрата очок, яка привела до втрати 4-го місця. Навіть Манчестер Юнайтед, який набрав хід з Сульшером, наздогнав Арсенал, відстаючи від лондонців на 12 очок.

Челсі має певний запас міцності. Синім вдавалося здобувати перемоги, не маючи стабільності в атакувальних діях. Така ситуація була пов'язана через відсутність стабільного нападника у Мауріціо Саррі, який навіть став грати без чистого форварда.

Пряма трансляція матчу Арсенал - Челсі онлайн, відбудеться на телеканалі Футбол 2. Він платний і доступний для перегляду далеко не скрізь. Тоді де дивитися онлайн матч в прямому ефірі? На платформі OLL.tv, де є, як онлайн-трансляція матчу, так і пряма трансляція телеканалів Футбол 1 і Футбол 2 в HD-якості в прямому ефірі. Єдині два футбольні телеканали, де можна матч Арсенал - Челсі онлайн дивитися онлайн в Україні.

Вартість місячного перегляду - 69 гривень.

Матч Арсенал - Челсі дивитися онлайн можна починаючи з 19:30.

Раніше повідомлялося, що Ігуаїн замінить Морату в Челсі.

Також, лідер Челсі відхилив контракт, щоб перейти до нового клубу.

Коментарі ()