Головне

Реал - Севілья: онлайн-трансляція матчу Прімери

19.01.2019 17:00 2241 0
Реал - Севілья: онлайн-трансляція матчу Прімери

Джерело - Чемпіон.

Дивитися онлайн матч Прімери між Реалом і Севільєю. Початок - о 17:15.

Реал і Севілья борються за місця в Лізі чемпіонів. Севілья періодично влазила в боротьбу за титул, але зараз андалусійці все більше йдуть до боротьби за 3-4 місця.

Реал дуже неоднозначно проводить сезон під керівництвом Сантьяго Соларі. Буквально тиждень тому Бланкос грали в Севільї, але проти Бетіса. Тоді, навіть з великими кадровими проблемами, Реалу вдалося перемогти завдяки голу зі штрафного в кінцівці.

До поточного туру не надто покращилася ситуація з травмами. Більш того, отримав травму другий воротар Кейлор Навас. ЗМІ пишуть, що вже одужав Тібо Куртуа, але все ж можлива і третя опція в особі Люки Зідана.

Якщо задатися питанням, де дивитися футбол онлайн, то вартість місячної підписки на чемпіонати Іспанії, Франції та Німеччини - від 97 гривень, але перший місяць можна дивитися за 1 гривню. Після оплати дивитися футбол онлайн можна як на Чемпіоні, так і на сервісі MEGOGO. Для матчу Реал Мадрид - Севілья онлайн-трансляція доступна в HD-якості, або ж меншому, якщо не дозволяє інтернет.

Через деякий час після завершення прямої трансляції матч стане доступний для перегляду в запису на цій же сторінці.

Чемпіон спільно з сервісом MEGOGO в сезоні-2018/19 показує: чемпіонат Іспанії, Франції та Німеччини. У кожному турі - від п'яти до десяти трансляцій кожного чемпіонату.

Пряма трансляція доступна тільки на території України.

Онлайн-трансляція матчу чемпіонату Іспанії Реал Мадрид - Севілья пряма трансляція почнеться о 17:15.

Нагадаємо, голкіпер Реала Кейлор Навас отримав травму на тренуванні.

Третій воротар Реала Кіко Касілья кілька днів тому підписав контракт з Лідсом, а українець Андрій Лунін відмовився переривати свою оренду в Леганесі.

Коментарі ()