Українська правда

Любенович пояснив неймовірний камбек Миная у матчі з Олександрією

Олександр Булава — 1 квітня, 18:21
Любенович пояснив неймовірний камбек Миная у матчі з Олександрією

Правильні заміни допомогли Минаю повернутися у гру в матчі проти Олександрії в межах 22 туру Української Прем'єр-ліги (2:2).

Про це повідомив головний тренер закарпатського клубу Желько Любенович.

"Хочу сказати, що та гра, яку ми показали при 0:2, дорогого коштує. Одне очко йде нам в скарбничку. Дякую за гру і рухаємося далі.

Як налаштовували хлопців у роздягальні? Ми домовлялися грати позаду на нуль, а попереду, я запевняв хлопців, що заб’ємо. Але не так сталося, не вдалося це зробити. Але після 0:2 я сказав, що ще багато часу, вчасно забили перший гол, потім Гунічева вийшов і забив – правильна заміна.

Могли виграти, але нічия – закономірна. Цікаво, що перед виходом Гунічева на поле я сказав йому, що він точно заб’є – і він забив.

Стосовно того, що команда багато забиває: коли очолив команду казав, що гратимемо в атакувальний футбол. Це ми і показуємо своїм футболом на полі. Будемо старатися забивати ще більше, адже нам треба забивати і вигравати матчі, турнірне становище забов’язує", - розповів Любенович.

У весняній частині сезону Минай здобув уже дві перемоги, а в 17 матчах осіннього етапу - жодної. Команда Любеновича досі перебуває на останньому місці, але відставання від зони перехідних матчів скоротилося до двох очок.

Нагадаємо, Минай намагався запросити гравця, який вже завершив кар’єру.

Минай Олександрія Чемпіонат України, УПЛ Желько Любенович