Українська правда

Дніпро розпочав підготовку до нового сезону

Віктор Слюсаренко — 1 серпня 2019, 14:37
Дніпро розпочав підготовку до нового сезону

У перший день серпня команда Дніпро розпочала підготовку до 4-го сезону Української хокейної ліги.

Про це повідомляє прес-служба ХК Дніпро.

Сьогодні срібні призери дебютного для себе сезону пройдуть медичний огляд, а ввечері на наших хокеїстів очікує перше тренування на льоді. Із 17 до 19:30 вхід на трибуни Фаворит-арени вільний.

Для вболівальників це чудова можливість відчути атмосферу улюбленої гри та подивитись і привітати гравців.

Завтра на “щук” очікує вже два тренування – з 10-ї та з 17-ї години. Сезон розпочнеться 14 вересня матчем на виїзді проти Донбаса.

Нагадаємо, що серед інших трансферних новин міжсезоння Дніпра херсонців порадувало продовження контрактів кращого голкіпера ліги Олега Петрова і капітана команди Андрія Жвачкіна. Також продовжить кар’єру кращий бомбардир команди Кирил Бондаренко.

Кирило Білоусов підписав пробний контракт з "Іжсталлю" (ВХЛ РФ). У ту же лігу до ангарського Єрмака поїхав Іван Золотухін (3-є місце серед бомбардирів Дніпра).

Серед гучних трансферів для херсонської команді – контракти з рекордсменом – 7-разовим володарем “золота” – чемпіонатів України Сергієм Бабінцом та форвардом мінської Юності Олександром Каракулько (до 24 років вже став чемпіоном і двічі віце-чемпіоном Беларусі). У 2018 році новачок Дніпра став володарем Континентального кубка, зігравши усі 6 матчів турніру і закинувши переможну шайбу в першому матчі Суперфіналу проти італійського Ріттен Спорт.

Повертається додому голкіпер Владислав Гурко. Останні два сезони вихованець херсонського хокею виступав у складі МХК Динамо за договором оренди з Донбасом. За цей час Гурко зіграв у 55 матчах, заробивши коефіцієнт надійності 4.26 і 87% відбитих кидків.

Також Дніпро оголосив про підписання контракту з 25-річним нападником Дмитром Чернишенком, який повертається до хокею після річної паузи. Вихованець херсонської школи хокею є триразовим віце-чемпіоном України, також на його рахунку одна бронзова медаль.

Нагадаємо, четвертий сезон УХЛ стартує 14 вересня.

Раніше, на домашньому майданчику чинного чемпіона УХЛ Донбасу завершились роботи з заливки льоду.

Дніпро Донбас