Українська правда

Богуслаєву повідомили про підозру у сприянні днр

— 1 лютого 2023, 12:39
Богуслаєву повідомили про підозру у сприянні днр

Національна поліція України повідомила про підозру колишньому президенту ПАТ Мотор Січ В’ячеславу Богуслаєву у сприянні терористичній організації "днр".

Про це йдеться на офіційному сайті Національної поліції України.

"Встановлено, що фігурант організував господарську діяльність Сніжнянського машинобудівного заводу ПАТ "Мотор Січ" на тимчасово окупованій території України в місті Сніжне Донецької області. А відтак "податки" та "митні платежі" сплачувалися на користь так званої "днр".

Майно почесного президента Мотор Січ Богуслаєва арештували

"Встановлено, що підозрюваний, будучи президентом ПАТ Мотор Січ, організував господарську діяльність машинобудівного заводу в місті Сніжне та забезпечував сплату на користь терористичної організації "днр" так звані "обов’язкові платежі".

Раніше СБУ затримала почесного президента Мотор Січ за держзраду

"На підставі зібраних доказів фігуранту повідомлено про підозру в організації за попередньою змовою групою осіб надання організаційного та іншого сприяння діяльності терористичної організації за ч. 3 ст. 27, ч. 2 ст. 28, ч. 1 ст. 258-3 Кримінального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснюють прокурори Офісу Генерального прокурора України", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, що Мотор Січ - головний спонсор гандбольного клубу Мотор, який зараз виступає у другому дивізіоні чемпіонату Німеччини та Лізі Європи.

Мотор