Українська правда

Надаль не зіграє на Мастерсі в Монте-Карло

— 4 квітня, 20:14
Надаль не зіграє на Мастерсі в Монте-Карло
Getty Images

22-разовий переможець турнірів Grand Slam Рафаель Надаль не зіграє на ґрунтовому турнірі серії Мастерс в Монте-Карло (Монако).

Про це він розповів у твіттері.

"Привіт усім, це дуже важкі моменти для мене. На жаль, я повинен вам сказати, що я не збираюся грати в Монте-Карло. Моє тіло просто не дозволяє.

І незважаючи на те, що я наполегливо працюю та докладаю максимум зусиль щодня, з усім бажанням грати та знову змагатися на турнірах, які були для мене дуже важливими, правда в тому, що наразі я не можу грати. Ви не уявляєте, як мені важко не змагатися в цьому турнірі.

Єдине, що я можу зробити, це прийняти ситуацію і спробувати дивитися в найближче майбутнє, зберігаючи азарт і волю до гри, щоб дати собі шанс на краще. Ще раз дякую всім, як завжди, за підтримку та найкращі побажання", - написав тенісист.

Нагадаємо, 37-річний Надаль повернувся в Тур після майже річної перерви на початку 2024-го, дійшовши до чвертьфіналу Брісбена. Але потім почергово знімався з усіх наступних змагань ще до їхнього старту.

Головною ціллю Рафаеля на, як він сам зазначав, потенційно останній рік професійної кар'єри є виступ під час ґрунтового сезону, зокрема його кульмінації — Ролан Ґаррос.

Рафаель Надаль